Aktuális 2023. július 07.

2024-ben érkezik az új T-Cross

A Volkswagen bemutatta az első képeket és adatokat az új T-Crossról

Az autó megújult dizájnnal, továbbfejlesztett alapfelszereltséggel, új megoldásokkal és újratervezett, kiváló minőségű belső térrel érkezik. A T-Cross mindössze négy év alatt nagy népszerűséget szerzett az SUV-k között, mintegy 1,2 millióan választották már ezt a sokoldalú Volkswagen modellt. Az Európán kívül Tacqua és Taigun néven is kínált T-Cross évi átlagosan 300 000 darabos gyártásával jelenleg a Volkswagen egyik legsikeresebb modellje világszerte. 

Kívülről a megújult T-Cross azonnal felismerhető az új kialakítású első és hátsó részről, az új integrált LED-es fényszórókkal, LED-es nappali menetfénnyel és LED-es hátsó lámpatestekkel. Az IQ.LIGHT LED-mátrix fényszórók a Volkswagen teljesen új fejlesztése, és először a T-Crosson kínálják őket. Három új, friss színnel bővült a modellkínálat: a Grape Yellow egyszínű (élénk, sportos sárga), a Clear Blue Metallic (elegáns és barátságos világoskék) és a Kings Red Metallic (élénk, feltűnő vörös).

Az új T-Cross belső terének központi eleme a szabadon álló infotainment-kijelző. A széria érintőképernyő nyolc, a csúcsváltozat 9,2 hüvelykes képátlójú átlójú kijelzővel rendelkezik. Emellett a négyajtós ötszemélyes modell minden változata mostantól szériafelszereltségként digitális műszerekkel lesz felszerelve. A T-Cross műszerfala is teljes átalakításon esett át: a nagyobb VW-modellekhez hasonlóan a műszerfal puha kárpitozású és lényegesen magasabb minőségű felületű anyagokat kapott.

Kapcsolódó cikkek