• 2024. június 19.
  • Legutóbbi frissítés: 2024. június 16. 18:33

Webshop / előfizetés

autóMAGAZIN 2024 február

1995 Ft

SKU: AM202402

Címlapon

Elektromosautó-támogatási pályázat Mellékletben foglaljuk össze a tudnivalókat és mutatjuk be a támogatásra jogosult autótípusokat!

Teszt és menetpróba

Audi RS7 Performance, BMW Alpina B5 GT, Mercedes-AMG
GT 63 S
Hamisítatlan titánok harca a három turbófeltöltős, V8-as motorral hajtott limuzin összecsapása. Csak egy győzhet!

Jeep Avenger Electric Mindent átfogó 1000 pontos tesztünknek vetettük alá a 2023-as Év Autóját. Nagyon aranyos, sok mindent tud, de…

BMW X4 xDrive 30i, Mercedes GLC 300 Coupé Népszerűek a SUV-kupék, mostani összehasonlításunkban két előkelő képviselőjük csap össze benzinmotorral és összkerékhajtással.

BMW i5 eDrive 40 Már alaposan teszteltük az i5 kétmotoros, összkerékhajtásos M60 xDrive változatát, de mit tudhat a gyengébb, csak hátsókerék-hajtású kivitel?

Mitsubishi ASX 1.3, Seat Arona 1.0 TSI, Toyota Yaris Cross Hybrid 1.5 AWD Ha ma valaki kis méretű autót akar, az leginkább kis SUV-t vesz. Íme három versenyző az egyre növekvő kínálatból!

Mercedes-AMG GT Az SL műszaki alapjaira építve megérkezett a kupé változat, a GT. Kipróbálása során annak próbáltunk a végére járni, mennyivel tud többet nyitott testvérénél.

BMW M2, M3 Competition, M4 Három élmény-BMW, méghozzá nagyon hasonló műszaki alapokon. Az olcsóbb M2-es képes annyit nyújtani, mint két drágább rokona?

Hyundai Kona EV, Volkswagen ID.3 Pro S Az új Kona tisztán elektromos kivitele a VW-konszern egyik elektromos üdvöskéjével méri össze képességeit. Melyikük a jobb?

Technika

Elektromosautó-akkumulátorok Sorozatunk második részében a kis villanyautókat olcsóvá tevő nátriumion és a hosszú hatótávot és gyors tölthetőséget biztosító szilárdtest-akkumulátorokat ismertetjük.

Oldtimer

BMW 323i, Porsche 924, Volkswagen Golf 1.8 GTI Három legenda a hetvenes-nyolcvanas évek fordulójáról. Nem lóerőgyárak, mégis élvezet használni őket. De melyiket a legjobb?