• 2024. május 18.
  • Legutóbbi frissítés: 2024. május 18. 08:12

Webshop / előfizetés

autóMAGAZIN 2023 október

1495 Ft

ÚJDONSÁGOK

Összegyűjtöttünk minden, 2023-ban érkező újdonságot Az autó- gyártók még bőven tartogatnak nekünk új modelleket!

Importőri körkép Mi történt 2023-ban? És mit várnak 2024-ben? Ezekről kérdeztük a magyarországi autóimportőröket.

TESZT ÉS MENETPRÓBA

BMW M240i, Honda Civic Type R, VW Golf R Performance Más elképzelések, eltérő technikai megoldások. De melyik a nyerő?

BMW iX M60, Mercedes EQS 580 4Matic SUV Német presztízs- SUV-ok, tisztán elektromos hajtással, a kínálat és az árlista csúcsáról. Tényleg erre van a zöldebb jövő?

Lotus Emira i4 A Lotus egyik utolsó, nem elektromos modellje. A hathengeres szívóbenzinesnél jobb a négyhengeres, turbós AMG-motor?

Hyundai Tucson, Renault Austral, Seat Ateca Észszerű méretek, rengeteg praktikum, eltérő tervezési filozófiák. Papíron hasonlók, mégis nagy eltéréseket találtunk!

Mercedes GLC 300de Dízel plug-in hibrid SUV. Ritka kombináció, a Mercedesszel arra kerestük a választ, kinek lehet ez a tökéletes összeállítás.

BYD Seal Az Év Autója-zsűritag Gajdán Mikós első kézből számol be az európai forgalmazás előtt álló kínai BYD izgalmas villanyautójáról.

BMW M2 Mindenféle elektromos hajtási segítség nélkül megállja a helyét élményautóként az aktuális BMW M2?

Ford Mustang Dark Horse A Mustang legújabb generációja semmit sem akar másképp, csupán jobban csinálni, mint az elődjei. Sikerül neki?

IMPRESSZIÓ

Alfa Romeo Giulia és Stelvio QV100 Ünnepi modellek a jubileumát ünneplő Le Mans-i versenypályán. Mit jelent ma a Quadrofoglio jelvény –erre válaszoltak a ráncfelvarrott csúcs Alfák.

Toyota GR sportautó A Gazoo Racing emblémát viselő Toyotákkal ismerkedünk, a ralis fenevad, a kezes élményautó és a nehézsúlyú pályaversenyző segítségével.

TECHNIKA

Új anyagok új világa A Volkswagen kutatásain keresztül megnézzük, milyen új, fenntartható gyártással a környezetvédelmet előtérbe helyező anyagok kerülnek napjaink autóiba.

Modern dízelek problémái Az öngyulladós motorok rendkívül hatékonyak, de a jelenkor kibocsátási normáinak betartatása velük gyakran nem kívánt mellékhatásokkal jár.

OLDTIMER

BMW 1602, Ford Capri, Opel GT Megadják a választ arra, hogyan születtek meg a nagy sorozatban gyártott alapokon álló, mégis a vezetési élményt előtérbe helyező, sportos típusok.

Címke: