• 2024. február 24.
  • Legutóbbi frissítés: 2024. február 24. 12:27

Webshop / előfizetés

autóMAGAZIN 2023 december

1795 Ft

Teszt és menetpróba

BMW i5 M60 xDrive Alávetettük 1000 pontos tesztünknek az új Ötös elektromos hajtású kiviteléből a legerősebbet

Lamborghini Revuelto Végre kipróbálhattuk az új nagy Lambót, ami már hibrid, de azért ott dohog benne a V12-es. Dohog? Már amikor…

Kia Niro Hybrid, Škoda Karoq 1.5 TSI Újabb hibrid, nem hibrid összecsapás. Vajon melyik a jobb?

Mercedes CLE Két típust helyettesít egy személyben az új kupé. Képes erre? Menetpróbánkból kiderül.

Ki a király a hegyen? Selejtezőfordulónkban hat páros csap össze a döntőbe jutásért. Egyik párbaj izgalmasabb a másiknál.

Ferrari Roma Spider Sokat kellett rá várni, de újra kínál vászontetős, orrmotoros kupét az olasz sportautógyár. Méltó az elődökhöz?

Renault Espace Hybrid Teljesen új autó a régi néven, turbómotoros hibrid hajtással. Működhet a recept?

Ford Mustang Mach-E GT, Genesis GV60 Sport Plus, Kia EV6 GT Három sportos, vagy annak nevezett, nagy teljesítményű villanyautó. Melyik a nyerő?

Honda e:Ny1 Teszteltük a Honda kis elektromos SUV-ját. Szinte tökéletes. Szinte…

Honda Jazz e:HEV, Seat Ibiza 1.0 TSI, Toyota Yaris Hybrid Két japán hibrid egy turbómotoros német–spanyol ellen. Lehet esélye egynek kettő ellen?

Pininfarina Battista Már-már űrtechnika, szinte már nem is e világi képességekkel. Menetpróba.

Magazin

Év Autója választás 2023 Összeállt az idei új autók listája, amiből választani kell. Több szempontból is izgalmas a felhozatal.

Technika

Gumiabroncsok sportos autókra Melyik a jobb: az utcára is alkalmas versenygumi vagy a versenypályán is helytálló sportgumi?

Oldtimer

Alfa Romeo Spider Aerodinamica Az olasz roadstert megérdemelten tartják a világ egyik legszebb autójának. Kivéve ezt a kivitelt, ami viszont más szempontból kiváló.

Tour du Peloponnése 2023 Ezúttal nem nézőként álltunk az út szélén az egyik legrangosabb veteránversenyen, hanem mi is elindultunk rajta!

Címke: