Aktuális 2023. szeptember 04.

A nyerő szám a 7!

Egy új márkánál a legnehezebb feladat a vevői bizalom megszerzése. Az MG-nél az egyik régi, de nagyszerű fogáshoz nyúltak, hogy ezt megszerezzék – rendkívül hosszú időn át gondoskodnak a modelljeikről!

Minden autótulajdonos álma, hogy autóvásárlástól számított lehető leghosszabb ideig teljes nyugalomban élvezhesse a vezetést. Az MG pontosan ezt a gondtalanságot kínálja 7 évig a kelet-közép-európai piacokon 2023 szeptemberétől a vásárlóinak. A Triple 7 Care egy komplex szolgáltatáscsomag, amely az eddigi 7 év gyári garancia és 7 éves országúti segélyszolgálat mellé 7 év ingyenes állapotfelmérést nyújt minden új MG járműre.

Az autóvásárlásnál a biztonság és a megbízhatóság az egyik legfontosabb tényezővé vált az autó kiválasztásakor, különösen mivel az MG modelleket gyakran használják családi autóként. Az MG innovatív megközelítése erre az igényre az, hogy a márka már meglévő 7 év/150 000 km-es gyári garanciáját és a 7 évre szóló országúti segélyszolgálatot további szolgáltatással bővíti, annak érdekében, hogy az MG tulajdonosok bárhol és bármikor biztonságban érezhessék magukat az utakon. Az összes MG modellre teljes körű, általános műszaki garanciát vállalunk 7 év vagy 150 000 kilométeres futásteljesítményig, illetve kilométerkorlátozás nélküli 7 év átrozsdásodás elleni garanciát nyújtunk. A 7 éves országúti segélyszolgálat a call center ingyenes hívását és a legközelebbi MG márkakereskedőhöz történő elvontatást fedezi a legtöbb európai országban. Az új, 7 éves “Health Check” szolgáltatás pedig biztosítja, hogy az MG járművek mindig a legjobb állapotban legyenek, 7 rendszer (motor, sebességváltó, kormánymű, felfüggesztés, fékrendszer, légkondicionáló rendszer és elektromos rendszer) állapotának és megfelelő működésének ingyenes ellenőrzésével az időszakos karbantartási időpontok alkalmával.

Az MG4, ahogy itt is olvasható, meggyőzött bennünket, a Triple 7 Care pedig még vonzóbb ajánlattá teszi a piacon.

Kapcsolódó cikkek