Kedves Olvasó! Rövid kihagyás után ismét egy autóMAGAZIN-t tart a kezében.

Új a kiadó, de a csapat a régi. A nagyon régi. Bár útjaink bő évtizede elváltak egymástól, szívünkben mindig is „magazinosok” maradtunk. Amikor a tavalyi év végé- vel a korábbi kiadó megszüntette a magazint, azonnal mozgásba lendültünk, és most három hónap szünet után itt vagyunk. Olyan érzés ez számunkra, mint amilyet abban a híres, 1990-es Mercedes-reklámszpotban sugalltak: sportosan elegáns férfi kilép a Tunis Air gépből. Hőség, ricsaj, bűz, lökdösődés, káosz veszi körül, mire átveheti bérautója kulcsát. Majd arca felderül, megigazítja a csillagot, magára csukja az ajtót – teljes csend, nyugalom, és felhangzik a bariton: Willkommen zu Hause! Isten hozott itthon!

Mi is hazatértünk a magazinhoz. A csillag helyett megigazítottuk a logót, magunkra csuktuk az ajtót, kizártuk a zajt. Az autózás jövőjéről folyó ádáz összecsapásokat, az autó elleni keresztes hadjáratot, a politika kacskaringóit. A mindenfelől áradó adatés informá- ciócunamit.
Arra koncentrálunk, amit szeretünk, amit ismerünk és értünk: ez az Autó.
Természetesen nem ragadtunk a múlt évezredben, foglalkozunk a legújabb műszaki megoldásokkal, az aktuális gazdasági és piaci trendekkel. És persze bemutatunk mindenféle autót, hajtsa azt benzin, gázolaj, villany vagy bármi más. De az sem baj, ha az az autó éppen nem egy mai darab!

Most Ön következik: csukja magára az ajtót, helyezze magát kényelembe, és lapozgasson! Gyönyörködjön igényes fotóinkban, élvezze érdekes, alapos és szórakoztató írásainkat. Vegye kézbe újra és újra, ne restellje ismerőseinek is megmutatni. Mire minden cikket betéve fog tudni, már jövünk is a következő számmal!

Jó szórakozást!

Akik újra álmodták az autóMAGAZIN-t: Révai Ákos, Kiss Ferenc, Szabó-Jilek Ádám

Kapcsolódó cikkek